Site logo

Koningsnacht en Koningsdag Oirschot 2019: Doe je mee?

Weet je nog, Koningsdag 2018? We pakten het helemaal anders aan. En die eerste Koningsdag 2.0 was wat ons betreft een groot succes. Het was prachtig weer en duizenden bezoekers genoten in Oirschot, Spoordonk en De Beerzen van een te gekke dag met prachtige activiteiten. Dat vraagt om een vervolg, en dat komt er! Doe jij ook (weer) mee?

Koningsnacht en Koningsdag: evenementen voor en door de hele gemeente Oirschot!

De werkgroep ‘Koningsdag 2019’ is alweer aan de slag gegaan met de organisatie van Koningsdag 2019. Het doel? Een onvergetelijk feest op Koningsdag organiseren voor alle inwoners van Oirschot. En alle activiteiten tijdens Koningsnacht en Koningsdag in Oirschot, Spoordonk en De Beerzen in de spotlights zetten. Dat doen we door op deze website alle activiteiten in alle kernen in beeld te brengen.

 

Koningsdag op de Oirschotse Markt

Koningsdag in Oirschot speelt zich uiteraard af op en rond onze prachtige Markt. Daar verrijst een grote feesttent. Slecht weer? Geen probleem dus!

 

Spectaculaire opening en vrijmarkt!

In de ochtend trappen we op de Markt in Oirschot af met het hijsen van de Nederlandse en de Oirschotse Koningsdagvlag. Het gemeentebestuur proost samen met jullie op de koning en op onze Oirschotse gedecoreerden. Muziekvereniging Arti luistert dit sfeervol op, met een spectaculair gastoptreden. Wat dat is verklappen we nog niet! Rond de Markt start aansluitend de bekende vrijmarkt voor de Oirschotse kinderen.

 

Te gekke workshops, clinics en demonstraties

Speciaal voor onze kinderen zijn er rondom de feesttent op de Markt weer allerlei toffe workshops, clinics en demonstraties van Oirschotse bedrijven, dansscholen, sportverenigingen, gilden, muziekverenigingen, kunstenaars en hulpdiensten. Alles is mogelijk! De kinderen vervelen zich geen moment. Ouders trouwens ook niet. Want op de Markt schuif je aan op een van de vele terrassen, neem je een lekker drankje en geniet je van het lekkerste streetfood. Ondertussen klinkt er een lekker muziekje.

 

Doe je (weer) mee?

De afgelopen editie verzorgden al veel bedrijven en (sport)verenigingen een workshop, clinic of een demonstratie. Doe je in 2019 ook (weer) mee? Wat je ervoor terugkrijgt? Een ontzettend leuke middag en naamsbekendheid voor jouw bedrijf of vereniging. Met de kans natuurlijk om leden en/of klanten te werven! Aanmelden gaat heel simpel via www.koningsdag-oirschot.nl. Meld je activiteit voor 1 februari 2019 aan!

Meld je activiteit aan via koningsdag-oirschot.nl

 

Help jij ons uit de brand?

We zijn op zoek naar helpende handjes op vrijwilligersbasis voor de organisatie en tijdens Koningsdag zelf. En in het bijzonder een centrumondernemer die alle detaillisten in het centrum van Oirschot vertegenwoordigt. Wil jij meehelpen om in Oirschot dit geweldige evenement nog nadrukkelijker op de kaart te zetten? Of wil je meer informatie? Meld je dan aan via info@koningsdag-oirschot.nl.

En wil je als horecaondernemer aansluiten om de horeca mee te verzorgen op de Oirschotse Markt? Meld je dan bij Roel van de Ven (roel@koningsdag-oirschot.nl).

 


Jouw activiteit op www.koningsdag-oirschot.nl?

Organiseer je (als horecabedrijf) zelf ook een activiteit? Meld jouw activiteit dan aan op www.koningsdag-oirschot.nl. Daar vind je in één oogopslag alle activiteiten die plaatsvinden tijdens Koningsnacht en Koningsdag in Oirschot, Spoordonk en De Beerzen. Vraag naar de voorwaarden. Het doel is om iedereen een overzicht te bieden van alle activiteiten tijdens Koningsnacht en Koningsdag. Ongeacht je wel of niet meedoet met een activiteit op de Markt. Dus profiteer van het grote bereik van ons netwerk en meld je activiteit aan. Ook bieden we je een gratis PR-toolkit aan, die je kunt gebruiken om jouw activiteit te promoten onder de vlag van Koningsdag Oirschot. Zoals logo’s van Koningsdag Oirschot voor op je drukwerk.

 

Gratis PR-toolkit downloaden

Ook bieden we je een gratis PR-toolkit aan, die je kunt gebruiken om jouw activiteit te promoten onder de vlag van Koningsdag Oirschot. Zoals logo’s van Koningsdag Oirschot voor op je drukwerk. Je bent bijna gek als je er geen gebruik van maakt!

Download hier de PR-toolkit (.zip)