Site logo

Koningsdag Oirschot 2018: Doe je mee?

Koningsdag in Oirschot saai? Echt niet! Vanaf nu pakken we het helemaal anders aan. Samen maken we van Koningsdag voortaan een te gekke dag. Met een ontzettend leuk programma voor jong en oud. Zo leuk, dat onze Koning nu al spijt heeft dat hij dit jaar naar Groningen afreist. Allerlei maatschappelijke partners sloegen de handen ineen: Oranjecomité Oirschot, Visit Oirschot, horecaondernemers, Centrummanagement Oirschot en muziekvereniging Arti. Samen vormen zij de werkgroep Koningsdag Oirschot. Het doel? Een onvergetelijk feest op koningsdag organiseren voor alle inwoners van de kern Oirschot. Want laten we er niet omheen draaien; dat is broodnodig. Maar voor een onvergetelijk feest hebben we wel jullie hulp nodig. Dus, doe je mee?

Koningsdag Oirschot: een evenement voor en door de hele gemeente Oirschot!

De werkgroep schakelde het Oirschotse evenementenbureau 3VENTS in. Zij weten als geen ander hoe je een perfect feestje maakt. En dat blijkt een gouden samenwerking, met een oranje randje! Het uitgangspunt? Koningsdag in de kern Oirschot nieuw leven inblazen. En daarnaast alle activiteiten met Koningsdag in Oirschot, Spoordonk en De Beerzen in de spotlights zetten. Dat laatste doen we door alle activiteiten in alle kernen op deze website in beeld te brengen.

 

Koningsdag op de Oirschotse Markt

Samen met 3VENTS bedacht de werkgroep een geweldig programma. Alles speelt zich af op en rond onze prachtige Markt. Met een mooi podium en een sfeervolle overkapping. Slecht weer? Geen probleem!

 

Spectaculaire opening en vrijmarkt!

In de ochtend trappen we op de Markt in Oirschot af met het hijsen van de Nederlandse driekleur en de nieuwe, Oirschotse Koningsdagvlag. En ik proost met jullie op de koning en op onze Oirschotse gedecoreerden. Muziekvereniging Arti luistert dit sfeervol op, met als verrassing een spectaculair gastoptreden. Wat verklappen we nog niet! Rond de Markt start aansluitend de bekende vrijmarkt voor onze kids.

 

Te gekke workshops, clinics en demonstraties

Speciaal voor onze kinderen zijn er rondom het hoofdpodium op de Markt toffe workshops, clinics en demonstraties van Oirschotse bedrijven, dansscholen, sportverenigingen, gilden, muziekverenigingen, kunstenaars en hulpdiensten. Alles is mogelijk! De kinderen vervelen zich geen moment. Ouders trouwens ook niet. Want op de Markt schuif je aan op een van de vele terrassen, neem je een verfrissend drankje en geniet je van een lekker hapje. Ondertussen klinkt er een sfeervol muziekje.

 

Raak! treedt op!

Aan het einde van de dag treedt Raak! op; een swingende girlband en bij alle kinderen bekend. Zij zingen natuurlijk ook hun nieuwe Koningsdaglied. Hoe leuk is het om Koningsdag op de Oirschotse Markt op zo’n muzikale manier af te sluiten?

 

Doe je mee?

De werkgroep is op zoek naar bedrijven en (sport)verenigingen die deze workshops, clinics en demonstraties verzorgen. Wat krijg je ervoor terug? Een ontzettend leuke middag en naamsbekendheid voor jouw bedrijf, organisatie of vereniging. Met de kans natuurlijk om leden te werven! Aanmelden gaat heel eenvoudig via de website www.koningsdag-oirschot.nl. Doe je mee? Meld je activiteit dan voor 14 april aan!

Meld je workshops, clinics en demonstraties aan via koningsdag-oirschot.nl

 

Wil jij helpen?

Uiteraard is de werkgroep ook op zoek naar helpende handjes op vrijwilligersbasis, voor zowel de organisatie als tijdens Koningsdag zelf. Wil jij meehelpen om in Oirschot een geweldig nieuw evenement op de kaart te zetten? Meld je dan aan via info@koningsdag-oirschot.nl.

En wil je als horecaondernemer aansluiten om de horeca mee te verzorgen op de Oirschotse Markt? Meld je dan bij Roel van de Ven (roel@koningsdag-oirschot.nl).

 


Jouw activiteit gratis op www.koningsdag-oirschot.nl?

Organiseer je (als horecabedrijf) zelf ook een activiteit? Meld jouw activiteit dan gratis aan op www.koningsdag-oirschot.nl. Daar vind je in één oogopslag alle activiteiten die plaatsvinden tijdens Koningsnacht en Koningsdag in Oirschot, Spoordonk en De Beerzen. Iedereen mag gratis aansluiten. Het doel is alle inwoners van Oirschot een overzicht te bieden van alle activiteiten tijdens Koningsdag. Ongeacht je wel of niet meedoet met een activiteit op de Markt. Dus profiteer van het grote bereik van ons gezamenlijke netwerk en meld je activiteit aan.
Ook biedt de werkgroep je een gratis PR-toolkit aan, die je kunt gebruiken om jouw activiteit te promoten onder de vlag van Koningsdag Oirschot. Zoals logo’s van Koningsdag Oirschot voor op je drukwerk. Je bent bijna gek als je er geen gebruik van maakt!