Site logo

Koningsdag 2024 in Oirschot: ben jij erbij?

Nog maar 9 weken en dan is het zover: Koningsdag 2024! De dag waarop je jouw spulletjes kunt verkopen op de vrijmarkt. Of kom je kijken naar de verschillende optredens? Misschien win je wel bij de wedstrijd slowbiken? En probeer ook de gigantische stormbaan een keer. Er is die dag echt voor iedereen wel wat leuks te doen dus zorg dat je erbij bent. En heb je een goed idee? Organiseer dan zelf wat!

Doe mee!

Kinderen zijn van harte welkom om hun spulletjes te verkopen op de vrijmarkt, een optreden te verzorgen, iets te zingen, te organiseren of iets lekkers te maken. Wil je namens een jouw vereniging of bedrijf meedoen? Of heb je een leuk idee? Mail dan naar info@koningsdag-oirschot.nl. Je kunt je activiteit ook gratis toevoegen aan deze website:

Meld je activiteit aan via koningsdag-oirschot.nl

Volg ons op social media

De komende tijd vullen we deze site met allerlei informatie over Koningsdag 2024. We delen zo veel mogelijk via Facebook en Instagram. Volg ons en fijn als je ook de berichten deelt! Dan maken we er samen met de hele gemeente Oirschot een geweldige Koningsdag van!

Gratis PR-toolkit downloaden

Ook bieden we je een gratis PR-toolkit aan, die je kunt gebruiken om jouw activiteit te promoten onder de vlag van Koningsdag Oirschot. Zoals logo’s van Koningsdag Oirschot voor op je drukwerk. Je bent bijna gek als je er geen gebruik van maakt!

Download hier de PR-toolkit (.zip)