Site logo

Koningsdag 2023 in Oirschot: doe je weer mee?

Ook in 2023 is er weer een gezellige Koningsdag op de Markt, speciaal voor de kinderen. De Markt zal weer worden vrijgemaakt om spullen te verkopen. Maar ook zijn er dansoptredens, muziekvoorstellingen, spelletjes, hapjes, drankjes en nog veeeeeel meer…

Meedoen?

Kinderen zijn van harte welkom om hun spulletjes te verkopen op de vrijmarkt, iets te zingen, iets lekkers te maken, noem maar op. Wil je namens een organisatie, vereniging of bedrijf meedoen? Of heb je een leuk idee? Neem dan contact op met Rudi Muller: 06-48 37 65 72. Je kunt je activiteit ook gratis toevoegen aan deze website:

Meld je activiteit aan via koningsdag-oirschot.nl

Helpen in de organisatie?

Vind je het leuk om mee te organiseren, ook dat kan! Sluit je aan bij het Petit Oranje Comité Oirschot en bel naar Rudi.

Jouw horeca-activiteit op www.koningsdag-oirschot.nl?

Organiseer je (als horecabedrijf) zelf ook een activiteit? Meld jouw activiteit dan aan op www.koningsdag-oirschot.nl. Dat is tijdelijk gratis! Daar vind je in één oogopslag alle activiteiten die plaatsvinden tijdens Koningsnacht en Koningsdag in Oirschot, Spoordonk en De Beerzen. Vraag naar de voorwaarden. Het doel is om iedereen een overzicht te bieden van alle activiteiten tijdens Koningsnacht en Koningsdag. Ongeacht je wel of niet meedoet met een activiteit op de Markt. Dus profiteer van het grote bereik van ons netwerk en meld je activiteit aan. Ook bieden we je een gratis PR-toolkit aan, die je kunt gebruiken om jouw activiteit te promoten onder de vlag van Koningsdag Oirschot. Zoals logo’s van Koningsdag Oirschot voor op je drukwerk.

Gratis PR-toolkit downloaden

Ook bieden we je een gratis PR-toolkit aan, die je kunt gebruiken om jouw activiteit te promoten onder de vlag van Koningsdag Oirschot. Zoals logo’s van Koningsdag Oirschot voor op je drukwerk. Je bent bijna gek als je er geen gebruik van maakt!

Download hier de PR-toolkit (.zip)